Young professionals opweg naar authentiek leiderschap

Veel jonge consultants/ adviseurs die een volgende stap in hun carrière willen zetten, lopen aan tegen de vraag: hoe kan ik zichtbaar groeien in een omgeving waar iedereen bezig is met performance. Het antwoord is simpel: door authentiek leiderschap. En daar gaat deze training over.

Je gaat in 3 avonden aan de slag met effectief sturen en beïnvloeden, met gedrag en de impact daarvan en met het herkennen en inzetten van je kwaliteiten. Je werkt toe naar zichtbaarheid, onvoorwaardelijk succes en duurzaam geluk. Wie wil dat nou niet?

Meer van hetzelfde of ontwikkeling van het andere

Als, wat je altijd deed niet meer werkt, dan is het tijd voor iets anders! Daarom nodig ik jou, jonge ambitieuze professional, uit om te investeren in je ontwikkeling. Als individu kun je binnen een collectief iets realiseren wat daarbuiten niet lukt. Waar wacht je nog op?

Meer informatie vind je hier

Praktisch

De eerstvolgende training is op 6-13-20 juni. De training vind plaats in de buurt van Utrecht en duurt van 19 tot 22.30 uur. De kosten van de training zijn €195,= inclusief btw. De training gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Het maximaal aantal deelnemers is 10. *Vroegboekkorting* Als je je vóór 1 Mei aanmeld, krijg je € 50,= korting!  Meld je aan