Een 41 jarige man, werkzaam als projectleider en teamleider ervaart een hoge (werk)druk: heeft weinig plezier, voelt onzekerheid en heeft regelmatig het gevoel tekort te schieten.  De man loopt met vragen als: waar ligt mijn hart, waar wil ik goed in zijn en wat wil ik bereiken. 

"De aanpak van Paula was heel nuttig voor mij: de regelmatige reflectie, de ervaringsoefeningen in het bos en het gebruik van modellen gaven mij inzicht. Afspraken in de buitenlucht bleken goed bij me te passen: daar vind ik natuurlijke rust, kan ik bewegen en ben ik meer mezelf."

"Paula is een sympathiek mens, en een enthousiaste en doortastende coach. Haar motto ‘Buiten komen we verder’ vind ik zowel erg prettig als effectief.

De wandelingen in de natuur gaven letterlijk en figuurlijk de rust en ruimte die helpen afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen, zodat er ruimte ontstaat voor reflectie.

Paula heeft altijd weer een goede vraag of passende oefening paraat, waardoor ik nieuwe inzichten opdeed over drijfveren, doelen, en hoe ik die effectiever kan bereiken, dit allemaal voor een nog mooier leven."

"Door de coaching van Paula besef ik welke bewuste en onbewuste keuzes ik heb genomen in mijn leven. Door te focussen op mijn sterke punten en die verder te exploreren heb ik nieuwe keuzes in mijn loopbaan kunnen maken. Ik durf weer te dromen én te doen!"

"Paula heeft mij allereerst geholpen bij het goed formuleren van mijn hulpvraag. Daarna zijn we opzoek gegaan naar de concrete actie die ik zelf kon ondernemen. Door de kritische blik van Paula en het telkens teruggrijpen naar mijn hulpvraag, kon ik echt aan de slag!

Ik vond het fijn dat Paula zo goed aansloot bij mijn behoefte om resultaatgericht bezig te zijn: ik heb concrete stappen kunnen zetten! "